Menu

Gezellige afsluiting zeilseizoen tijdens Sluitings-wedstrijden

Gezellige afsluiting zeilseizoen tijdens Sluitings-wedstrijden

De Sluitingswedstrijden vinden dit jaar plaats in het weekend van 28 en 29 september. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, doe dit dan snel via Sluitingswedstrijden | KWS Sneek (kws-sneek.nl).

Met de Sluitingswedstrijden is het zeilseizoen 2024 (bijna) afgelopen. De KWS en it Foarunder willen samen met jullie het zeilseizoen op een gezellige wijze afsluiten. De KWS en it Foarûnder organiseren daarom op zaterdag 28 september tussen 17.00 en 18.30 uur een ‘happy hour’. Dit voor alle deelnemers, KWS leden, vrijwilligers, familie en andere zeilliefhebbers. Het ‘happy hour’ is een mooie gelegenheid om in een gezellige en informele sfeer bij te praten, de wedstrijden te evalueren, sterke verhalen met elkaar te delen en eventueel gezamenlijk het seizoen af te sluiten.

Logo It Foarûnder met creme achtergrond

Happy hour

De borrel start vanaf 17.00 uur in it Foarûnder (onder voorbehoud van weersomstandigheden en verloop van de zeilwedstrijden). Tijdens het ‘happy hour’ geldt een korting van 50% op de kaartprijs van fris, wijn en bier. it Foarûnder biedt alle aanwezigen aan om aansluitend aan de borrel tegen een gereduceerde prijs te genieten van een lekker diner. Dit diner bestaat uit een hoofdgerecht, friet en salade. Er kan voor volwassenen worden gekozen uit:

  • Saté met atjar en kroepoek
  • Roodbaars met tomaten fregula, basilicum olie en Beurre blanc saus
  • Quiche met groene asperges en shiitake (vegetarisch)

Aanmelden buffet

De kosten voor het eten bedragen € 22,50 per persoon. Kinderen kunnen kiezen uit frietjes met frikandel, kroket of kipnuggets. De kosten hiervan bedragen € 8,- per persoon. Wil je gebruik maken van het diner buffet tegen de gereduceerde prijs? Dan vragen we je om uiterlijk vrijdag 27 september via de volgende link te reserveren: Guestplan Booking Widget. Het verzoek is om bij de reservering in het notitieveld aan te geven hoeveel kinderen er komen.

De KWS en it Foarûnder hopen jullie zaterdagmiddag/-avond 28 september te mogen begroeten om gezamenlijk het zeilseizoen af te sluiten tijdens de gezellige borrel en het diner.



Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top